Καθαρές, οργανωμένες και ελεύθερες για όλους οι δημοτικές παραλίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Οι παραλίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οργανωμένες, καθαρές, με όλες τις απαραίτητες υποδομές και ανέσεις, είναι σε πλήρη ετοιμότητα να υποδεχτούν λουόμενους και επισκέπτες.

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος, ακολουθώντας αυστηρά τις εγκυκλίους των αρμόδιων Υπουργείων και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προέβη έγκαιρα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την συντήρηση των υποδομών και τον καθαρισμό των ακτών, την τοποθέτηση δωρεάν ψάθινων ομπρελών, την εγκατάσταση του seatrack για άτομα με κινητικά προβλήματα, την τοποθέτηση χημικών τουαλετών και αποδυτηρίων.

   Συγκεκριμένα έχουν τοποθετηθεί:

150 ψάθινες ομπρέλες στις ελεύθερες παραλίες της Βούλας, δίπλα από το Δημαρχείο, στο μικρό Καβούρι, στο πρώην εστιατόριο Ακτή και στην ανατολική παραλία της Βάρκιζας



20 χημικές τουαλέτες στις ελεύθερες παραλίες στο κάμπινγκ Βούλας, στην Παναγίτσα Βούλας, στο πρώην ΒΟ, στο πάρκινγκ του Ομίλου Βούλας (ΝΑΟΒ), στη Δυτική και την Ανατολική Παραλία Βάρκιζας.

15 αποδυτήρια στις ελεύθερες παραλίες δίπλα από το Δημαρχείο, στο πρώην ΒΟ και στο ΝΑΟΒ.

  Με αυστηρούς όρους υγιεινής ελεύθερες για όλους, οι παραλίες του Δήμου μας είναι έτοιμες να σας υποδεχθούν. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.