Ηλιούπολη: Θρήνος για τον 20χρονο ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Δεν φορούσε κράνος (VIDEO)




Ο θάνατος ενός ακόμη νεαρού οδηγού ντελίβερι που άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ στην άσφαλτο, ενώ οδηγούσε χωρίς κράνος, έδωσε το έναυσμα στους δικούς του ανθρώπους να ζητήσουν υποχρεωτικά μέτρα προστασίας ώστε να σωθούν άλλα παιδιά, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για το κεντρικό δελτίο του Star.

Με σπασμένη φωνή, ο αδελφός του αδικοχαμένου Αλέξανδρου, Σπύρος, προσπαθεί να ακουστεί ώστε ο θάνατος του αδελφού του, που οδηγούσε χωρίς κράνος, να είναι η αρχή για την σωτηρία κάποιων άλλων. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν έχουν αδέλφια ή γονείς να τους ακούνε. Η εμπειρία δεν δανείζεται με τίποτα. Κράνος και στολή ακόμη και με σαράντα βαθμούς κελσίου».

Ο Αλέξανδρος ήταν φοιτητής. Δούλευε ως ντελίβερι για να βγάλει κάποια χρήματα, με σκοπό να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. Προχθές το βράδυ έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή: «Θέλω τα παιδιά να γίνουν πιο προσεχτικά και θα ήθελα από το υπουργείο εργασίας να μπορέσουν να βρουν μία φόρμουλα να προστατεύονται τα παιδιά χωρίς να ρίχνουν το μπαλάκι στη εργασιακή σχέση εργοδότη εργαζόμενου. Θα πρέπει να έχουν προυπηρεσία με μηχανή. Και δεύτερον να φοράνε τα απαραίτητα που να τους εξασφαλίζει την ασφάλεια της ζωής τους. Και το τελευταίο οι μηχανές πρέπει να είναι των καταστημάτων αποκλειστικά και να μην είναι πάνω από πενήντα κυβικά».



Επιπρόσθετα, ο θείος του θύματος, κ. Παναγιώτης σχολίασε: «Ο πόνος είναι μεγάλος και θέλω να απευθυνθώ στους υπεύθυνους να πάρουν τα μέτρα που χρειάζονται για να μην πέφτουν στον δρόμο τα παιδιά μας για τα οποία έχει χυθεί αίμα και ιδρώτας. Η ασφάλεια είναι το κυριότερο όταν καβαλάνε τα μηχανάκια επειδή έχουν αναγκαστεί να τα καβαλήσουν και είναι όλα τους παιδιά με πτυχία,μεταπτυχιακά και ξένες γλώσσες και αναγκάζονται να κάνουν αυτήν την δουλειά». ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.