Γιορτή Ζωής στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Παγκόσμια Ημέρα εθελοντή αιμοδότη αύριο και ο Δήμος Γλυφάδας διοργάνωσε για άλλη μία φορά, με μεγάλη συμμετοχή, εθελοντική αιμοδοσία. Ήταν δεκάδες οι αιμοδότες, πολύτιμη όπως πάντα η προσφορά τους και υποδειγματική η τάξη και η οργάνωση που επικράτησαν καθ΄όλη τη διάρκεια της 4ωρης διαδικασίας.

Μαζί με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, παρών και ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, που συνεχάρη τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά ζωής που κάνουν, για το αίμα που χαρίζουν με όλη τους την ψυχή. Παρόντες και οι Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Παπάς, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κισκήρας και, φυσικά, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, η οποία είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, απαιτούνται ετησίως 600.000 μονάδες για την κάλυψη των αναγκών όλης της χώρας. Μόνο το 40% αυτών καλύπτεται από εθελοντές αιμοδότες, γεγονός που καταδεικνύει την τεράστια αξία αυτής της προσφοράς. Με τις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας, ο Δήμος Γλυφάδας ενισχύει την τράπεζα αίματος η οποία δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2014, στην έναρξη της πρώτης θητείας του Γιώργου Παπανικολάου, για την κάλυψη των αναγκών των δημοτών Γλυφάδας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.