Έξαλλος ο Ανδρέας Κονδύλης με το club της παραλιακής που αγνόησε τα μέτρα για τον κορονοϊό




Σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 € η καμπάνα από τον δήμαρχο Αλίμου για το club στην παραλία του Αλίμου όπου χθες το βράδυ παρατηρήθηκε συνωστισμός, παραβιάζοντας όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό

Όπως αναφέρει το protothema.gr, υπολογίζεται ότι περισσότερα από 1.000 άτομα πέρασαν τις πόρτες του και κατέκλυσαν το χώρο μπροστά από τον Dj έως την παραλία, «ξορκίζοντας» τον εφιάλτη του κορωνοϊού με βεγγαλικά, γαλλικές σαμπάνιες, εξωτικές χορεύτριες και ημίγυμνους χορευτές.

Ήταν το πρώτο πάρτι της καλοκαιρινής σεζόν για το συγκεκριμένο μαγαζί, ένα event που διαφημίζεται εδώ και μια βδομάδα μέσω των σόσιαλ μίντια, παρά τις συστάσεις και την αγωνία των λοιμωξιολόγων για απότομη αύξηση των κρουσμάτων από τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.

Η δήλωση του δημάρχου:



Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας.

Νωρίτερα, εργαζόμενοι της επιχείρησης μίλησαν στην κάμερα δίνοντας την δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.

Δείτε όσα είπαν

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.