Επαναλειτουργεί η Δημοτική Συγκοινωνία Βάρης Βούλα Βουλιαγμένης
Από την Τρίτη 9 Ιουνίου, το δίκτυο της Δημοτικής Συγκοινωνίας επαναλειτουργεί πλήρως. Τα οχήματα έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας που έχουν ψηφισθεί.

Οι επιβάτες οφείλουν να τηρούν τα υποχρεωτικά μέτρα ατομικής προστασίας του ΕΟΔΥ, όπως εφαρμόζονται από τις 4 Μαΐου 2020, για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα:


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
  • Κατά την είσοδό  στα λεωφορεία και για όλο το χρόνο της παραμονής εντός του οχήματος, προβλέπεται η χρήση μάσκας, όπως και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας.
  • Επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία μέχρι 8 επιβατών σε κάθε όχημα και η κατάληψη μίας θέσης σε κάθε ζευγάρι καθισμάτων.

   Επιπλέον, υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα που έχουν οι χρήστες της Δημοτικής Συγκοινωνίας, να ενημερώνονται με ακρίβεια, τόσο στις οθόνες της τηλεματικής σε όλες τις στάσεις του δικτύου όσο και μέσω ειδικής εφαρμογής,για την ώρα άφιξης του λεωφορείου, την πιθανή ακύρωση δρομολογίων και άλλων ξαφνικών συμβάντων που μπορεί να τροποποιήσουν την συχνότητα και την πορεία των δρομολογίων. Στην εφαρμογή μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή και κινητού τηλεφώνου στη διεύθυνση www.vvv-telematics.gr, την οποία μπορούν να προσθέσουν στην οθόνη αφετηρίας του κινητού τους, αν διαθέτουν έξυπνο τηλέφωνο-smartphone.

Ώρες λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Η Δημοτική Συγκοινωνία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 06.30 έως τις 20.30 και τα Σάββατα από τις 08.00 έως τις 18.00.

Τις Κυριακές και τις αργίες δεν θα λειτουργεί.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των δρομολογίων είναι αναρτημένο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.vvv.gov.gr/index.php/grafeio-typou/delt-typou-graf-dimarxou/item/10660-orario-dimotikis-syginonias

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.