Ελληνικό – Αργυρούπολη: Η αντιπολίτευση ζητά ενημέρωση για τα led και τη σύμβαση των 8,2 εκατομμυρίων




Ενημέρωση για τους όρους της σύμβασης που έχει υπογράψει ο δήμος με ιδιωτική εταιρεία για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού της πόλης, ζητά η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης – Χρήστος Κορτζίδης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η παράταξη ήταν θετική στην υλοποίηση ενός έργου αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού της πόλης, αλλά είχε εκφράσει και την επιφύλαξη της για τον τρόπο χρηματοδότησής του καθώς και για την εκχώρηση στην ουσία ενός σημαντικού κομματιού της αρμόδιας υπηρεσίας σε ιδιωτική εταιρεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών με τίτλο “Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων – Εφαρμογές Smart Cities” που υλοποιείται αυτό το διάστημα στο Δήμο μας, έχει γίνει αντικείμενο έντονης αντιπαράθεσης.



Είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την κριτική που ασκείται για το κατά πόσο είναι συμφέρουσα για το Δήμο καθώς και την απάντηση της δημοτικής αρχής.

Επειδή μας ενδιαφέρει η ουσία του θέματος, ζητήσαμε χτες με έγγραφο μας την πραγματοποίηση άμεσα μιας συνάντησης αντιπροσωπείας της παράταξής με εκπρόσωπο του Δήμου που γνωρίζει το θέμα, προκειμένου να θέσουμε ερωτήματα και να πάρουμε απαντήσεις.

Σημειώνουμε ότι στις σχετικές συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, που προηγήθηκαν της σύμβασης, η παράταξή μας είχε εκφράσει θετική άποψη για την υλοποίηση ενός έργου αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού της πόλης, αλλά είχε εκφράσει και την επιφύλαξη της για τον τρόπο χρηματοδότησής του καθώς και για την εκχώρηση στην ουσία ενός σημαντικού κομματιού της αρμόδιας υπηρεσίας σε ιδιωτική εταιρεία.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στο αίτημά μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.