Bρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα




Αίσιο τέλος στην αγωνία της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, που ύστερα σχεδόν από 40 ώρες, βρέθηκε η 10χρονη κοπέλα, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η 10χρονη Μαρκέλλα βρέθηκε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, ερχόταν από το παραλιακό μέτωπο, ανέβαινε την οδό Ρωσίδη, όταν τη σταμάτησαν θαμώνες του βενζινάδικου.

H Μαρκέλλα μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου θα την εξετάσουν και ψυχολόγοι, ενώ η μητέρα της βρίσκεται στο ΑΤ Τούμπας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο φαινόταν εξουθενωμένη. Μάλιστα, φορούσε τη σχολική της τσάντα. Και κάποιοι -προτού αντιληφθούν ποιο ήταν το κοριτσάκι- έσπευσαν να αστειευτούν μαζί της που κουβαλούσε την τσάντα της πρωί του Σαββάτου με κλειστά τα σχολεία. Σε δευτερόλεπτα βέβαια αντιλήφθηκαν ότι δεν είναι ένα παιδάκι που κυκλοφορεί με σχολική τσάντα Σάββατο πρωί, αλλά η 10χρονη Μαρκέλλα που αγνοείται και την ψάχνει όλη η Ελλάδα από την Πέμπτη.



Mε μια ανάρτησή του στο Facebook, o αδελφός της ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη. “Βρέθηκε η αδελφή μου σήμερα το πρωί στην Καλαμαριά. Φαίνεται να είναι καλά. Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο διαφορετικά για την στήριξή του. Η αγάπη και η προσευχή από όλους εσάς την έφερε πάλι κοντά μας”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.