Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στα καταστήματα της Ηλιούπολης
Επίσκεψη στην Ηλιούπολη και διανομή υγιειονομικού υλικού πραγματοποίησε σήμερα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.), παρουσία του προέδρου του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, του εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής Ανδρέα Κούρτη, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Θανάση Μπίρλη, του γενικού γραμματέα του Ε.Σ.Η. Θάνου Ζαζά, του μέλους του Δ.Σ. του Ε.Σ.Η. Φάνη Στρωματιά και των αντιδημάρχων Ηλιούπολης, Γιάννη Πούλου, και Γιάννη Αντζινά.
Η αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. μίλησε με αρκετούς από τους επαγγελματίες της περιοχής, στους οποίους εκτός από αντισηπτικά και μάσκες δόθηκε και έντυπο υλικό για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης μετά το άνοιγμα των καταστημάτων.


Στο περιθώριο της επίσκεψης υπήρξε συνάντηση όπου τέθηκε για μια ακόμα φορά το θέμα της έδρας του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, με την παραχώρηση χώρου από το Δήμο Ηλιούπολης, το οποίο εκκρεμεί από τις αρχές του 2020. Επίσης ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενημερώθηκε και για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της πόλης.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.