Το Εμπορικό Κέντρο Γλυφάδας άνοιξε και σας περιμένει (VIDEO)




Επανεκκίνηση για την Αγορά, που σύντομα θα ζωντανέψει ξανά! Ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της πόλης, η Μεταξά, είναι πλήρως ανακαινισμένη. Όλοι οι χώροι, καθαροί και απολυμασμένοι. Η πόλη ασφαλής. Τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας δούλεψαν πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα, ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και την φροντίδα της αρμόδιας Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Άννυς Καυκά, έγιναν με τον καλύτερο τρόπο όσα επιβάλλονται για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Και συνεχίζονται καθημερινώς και αδιαλείπτως. Είναι μια διαρκής διαδικασία, της οποίας το αποτέλεσμα είναι ορατό και το νιώθουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

“Καθαρίσαμε, πλύναμε, απολυμάναμε, είμαστε έτοιμοι: Τα πρώτα εμπορικά καταστήματα ανοίγουν σήμερα – με νέους κανόνες και μέτρα ασφαλείας – και σας καλούμε να επισκεφθείτε τα μαγαζιά στο ανακαινισμένο εμπορικό μας κέντρο, καθώς και σε όλη τη Γλυφάδα. Μένουμε ασφαλείς, στηρίζουμε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της πόλης μας”, είναι το μήνυμα του κ. Γιώργου Παπανικολάου.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Το Εμπορικό Κέντρο Γλυφάδας άνοιξε και σας περιμένει (VIDEO)

  • 05/05/2020 at 9:41 πμ
    Permalink

    Συγχαρητήρια. Αλλά η πλατεία Μακεδονίας στην Παπανδρεου είναι μέσα στην βρώμα. Το γκαζόν καταστρέφεται από τα κατουρηματα των σκυλων, η από κάτω πλευρά εκεί που ήταν οι κούνιες έχει καταντήσει τουαλέτα σκυλων. Νομίζω ότι και εμείς πληρώνουμε δημοτικά τέλη. Περιμένω χρόνια να γίνει κάτι. Και έχω τηλεφ. πολλές φορές στο 15464.Τα λένε τα παράπονα; Ευχαριστώ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.