Στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας το τελευταίο αντίο στην Άντζελα Βερναδάκη
Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου η Άντζελα Βερναδάκη της εταιρείας AbbVie.

Η Άντζελα Βερναδάκη εργάστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια στην AbbVie, συστήνοντας ουσιαστικά το τμήμα του Market Access & External Relations στο ελληνικό υποκατάστημα.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Μέσα από τον ηγετικό της ρόλο στο Management Team συνέβαλε σημαντικά στην ανάδειξη του MA&ER ως στρατηγικού πυλώνα της εταιρίας, μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες οι οποίες είχαν ως στόχο την πρόσβαση σε θεραπείες, τη βελτίωση της ζωής των ασθενών και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας.

Η Άντζελα πίστευε πολύ στην ομάδα της και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για πολλούς συναδέλφους, στους οποίους έδωσε την ευκαιρία να μάθουν από εκείνη και να αναπτυχθούν.

«Θα τη θυμόμαστε και θα τη θαυμάζουμε πάντα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ασθένειά της. Την αξιοπρέπεια, το πάθος της, την επιμονή, τη μαχητικότητα και τη μεγάλη αγάπη της για τη ζωή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί, στο Νέο Κοιμητήριο Άνω Γλυφάδας, τέρμα Μικράς Ασίας, Γλυφάδα.

Όλοι οι συνεργάτες της υποβάλλουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Σήμερα έφυγε η Angie. Αφού πάλεψε απίστευτα γενναία για πέντε χρόνια σαν εξαιρετική επαγγελματίας όπως ήταν και στην δουλειά.
Την γνώρισα πριν από μια δεκαετία. Στον ανθρωποφαγικό κόσμο των πολυεθνικών και του φαρμάκου ξεχώριζε. Για το χαμόγελο,την ενεργητικότητα,την ειλικρίνεια, την αισιοδοξία, την δημιουργικότητα, τον τρόπο που ήθελε να βοηθήσει. Της άρεσε να στολίζει τα μηνύματα της με πολλά emoji γιατί ήταν γεμάτη χρώματα, αισθήματα και εικόνες που ήθελε να μοιραστεί.
Ήταν νέα, όμορφη, έξυπνη, ευαίσθητη και άτυχη.
Από αυτούς που προτιμάει να παίρνει ο μεγάλος θεριστής.
Αντίο αγαπημένη.❤️ (Πηγή: Αθηνά Δρέττα Πρόεδρος στο think tank “The Catalyst”)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.