Ο γνωστός συνδικαλιστής Γ. Καλλιακμάνης εξηγεί γιατί χρησιμοποίησε το όπλο του στον Δρυμώνα Θέρμου
Αρκετά μεγάλες διαστάσεις πήρε το χθεσινό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον παλιό Δρυμωνα του Θέρμου τη στιγμή μάλιστα που όπως έγινε γνωστό σήμερα, σε αυτό εμπλέκεται κορυφαίος συνδικαλιστής της Αστυνομίας, καταγόμενος από την περιοχή.

Πηγή: agriniopress.gr


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, είναι ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο “για να διώξει άγρια σκυλιά”, όπως υποστηρίζει σε δηλώσεις του.

Ο κ. Καλλιακμάνης, βρέθηκε στο χωριό καταγωγής του την Δεύτερα, και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει δέχθηκε επίθεση από άγρια σκυλιά, στην περιοχή Κοτρώνι, ενώ βρίσκονταν μαζί με τον αδελφό του και είχε σταματήσει για να γεμίσει σε πηγή κάποια μπουκάλια με νερό.

“Ήταν δυο θηριώδη λευκά σκυλιά που μας επιτέθηκαν. Επιχειρήσαμε να τα διώξουμε με πέτρες, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Επίσης δεν προλάβαινα να φτάσω στο αυτοκίνητο μου κι έτσι αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το όπλο που κατέχω νόμιμα. Πυροβόλησα έξι φορές σε ένα πουρνάρι αν θυμάμαι καλά και αμέσως μετά τρέξαμε, επιβιβαστήκαμε στο αυτοκίνητο μου και φύγαμε”, περιγράφει συγκεκριμένα ο γνωστός συνδικαλιστής.

Μάλιστα, όπως δηλώνει στο agriniopress, επρόκειτο να συντάξει αναφορά για το περιστατικό στην υπηρεσία του, αλλά στη συνέχεια έμαθε πως σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του, αφού κάτοικος της περιοχής, άκουσε τους πυροβολισμούς, είδε το αυτοκίνητο να απομακρύνεται και ενημέρωσε την αστυνομία.

Μάλιστα ο νεαρός κάτοικος, που είναι και συγγενής του αστυνομικού, περισυνέλλεξε τους κάλυκες και τους παρέδωσε στην αστυνομία, μην γνωρίζοντας ποιος και γιατί πυροβόλησε.

Για το γεγονός σχηματισμού δικογραφίας ενημερώθηκε ο συνδικαλιστής το απόγευμα σήμερα και πληροφορίες αναφέρουν πως θα μεταβεί στο Θέρμο, ώστε να εμφανιστεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Την ίδια στιγμή πάντως, αναζητείται από την αστυνομία.

Ο ίδιος πάντα, θεωρεί πως γίνεται “πολύ φασαρία για το τίποτα” και πιστεύει πως κάποιοι αντίπαλοι επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να τον πλήξουν συνδικαλιστικά. Μάλιστα, εκφράζει και τις απορίες του για την “σπουδή” όπως λεει, που επέδειξε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.