Νέα Σμύρνη: Έρχονται αγωγές για ανυπόστατες κατηγορίες




Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, με ανάρτησή του στο facebook, απειλεί με διασυρμό, δημοτικούς συμβούλους, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και μέλη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.

Φαίνεται πως ο κ. Κουτελάκης, έχει περίεργη άποψη για τις δημοκρατικές διαδικασίες που εφαρμόζονται ακόμα, στη χώρα μας, όπως είναι οι αποφάσεις που λαμβάνουν οι δήμοι, αφού πρώτα εξασφαλιστεί η πλειοψηφία των μελών που ψηφίζουν.

Έφτασε στο σημείο να απειλήσει με διασυρμό και δημοσιοποίηση φωτογραφιών και ονομάτων Δημοτικών Συμβούλων, μελών του Δ.Σ. της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και το Δ.Σ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού που θα…τολμήσουν να ψηφίσουν θετικά αναμορφώσεις και αποφάσεις, σχετικά με λειτουργικές δαπάνες του ΝΠΔΔ, χαρακτηρίζοντάς τους “συνεργούς” και ότι θα δουν τα ονόματά τους “κρεμασμένα στα μανταλάκια”.

Η αναφορά έγινε τόσο δια ζώσης, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου την Πέμπτη 21/5, αλλά και μέσω ιστοσελίδας με πολύ μικρή διείσδυση στη Νέα Σμύρνη.



Όπως μαθαίνουμε, αρκετοί από τους θιγόμενους είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν αγωγές και μηνύσεις κατά του κ. Κουτελάκη, στην περίπτωση που προχωρήσει σε ανυπόστατες κατηγορίες και στον διασυρμό τους στην Νεοσμυρνιώτικη κοινωνία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.