Καλλιθέα – Επίθεση με βιτριόλι: Θρίλερ με τη μαυροφορεμένη μασκοφόρο




Νέα δεδομένα στο θρίλερ της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα προκύπτουν από την έρευνα των αστυνομικών.

Η μαυροφορεμένη μασκοφόρος που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας χρησιμοποίησε για να μπεί και να βγεί απο το κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Θησέως, το μόνο τυφλό σημείο απο τις κάμερες. Ένδειξη οτι όχι μόνο είχε σχεδιάσει αριστοτεχνικά το σχεδιό της αλλά γνώριζε και μυστικά για τον χώρο.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο του θύματος αναζητώντας το μυστικό στις φωτογραφίες, τα sms και τη λίστα των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

Παράλληλα προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και απο τα social media που διέθετε η 34χρονη με επίκεντρο το messenger και τον «τοίχο» της για να εντοπίσουν τυχόν περίεργα ή απειλητικά μηνύματα και αναρτήσεις που να δείχνουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις.



Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν και λίγο μετά την επίθεση σε βάρος της 34χρονης

Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να έχουν απόλυτη εικόνα όλων των κινήσεων καθώς οι διώξεις αφορούν βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που δεν δικαιολογουν άρση του απορρήτου. Ταυτόχρονα, οι αξιωματικοί έχουν στείλει δείγμα του υγρού για να διαπιστώσουν για τι ακριβώς πρόκειται καθώς δεν φαίνεται να είναι καυστική ουσία που διατίθεται στα σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα που πωλούν χρώματα και είδη οικοδομών.

Μέχρι το μεσημέρι είχαν καταθέσει περισσότερα από 8 άτομα, ανάμεσα τους και φίλες της άτυχης Ιωάννας, χωρίς όμως να προσφέρουν αξιοποιήσιμα στοιχεία για την αστυνομική έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε ήταν νεαρή σε ηλικία, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας και πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή αναζητείται υλικό από κάμερες της περιοχής και εξετάζονται άτομα από το κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος. Θεωρώ ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα αδιανόητο έγκλημα, η άτυχη κοπέλα είναι σε κατάσταση σοκ και οι γιατροί κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αποκαταστήσουν τις σοβαρότατες και εκτεταμένες βλάβες που έχει υποστεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ: PROTOTHEMA.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.