Καλλιακμάνης: «Κατέθεσα κανονικά για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς»


Δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σε βάρος του γνωστού συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Γιώργου Καλλιακμάνη.

Ο κ. Καλλιακμάνης βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης μαζί με τον αδερφό του σε αγροτική περιοχή στον Δρυμώνα Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του, όπου έκαναν στάση με το αυτοκίνητο σε μία πηγή. «Εκεί μας επιτέθηκαν δύο τσομπανόσκυλα. Ήταν δύο άγρια σκυλιά, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε. Έβγαλα το όπλο και πυροβόλησα έξι φορές. Στη συνέχεια, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», περιγράφει ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο ethnos.gr.


Μηνυτήρια Αναφορά του Κονδύλη για το τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα στο ρέμα Τραχώνων / Αγ. Νικολάου (ΕΙΚΟΝΕΣ) – notia.gr
Νεαρός που μένει σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σημείο των πυροβολισμών, συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία. Έτσι η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του. Οι πυροβολισμοί έπεσαν από το υπηρεσιακό όπλο του Γιώργου Καλλιακμάνη, ο οποίος ενημερώθηκε από τους συναδέλφους του και μετέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ασφάλεια για να δώσει κατάθεση. «Στο σημείο των πυροβολισμών δεν υπήρχαν σπίτια και δεν κινδύνεψε κανείς από τους πυροβολισμούς», λέει ο Καλλιακμάνης. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X