Εκσυχρονίζεται το Ασκληπιείο Βούλας: Αναβαθμίζονται τα Επείγοντα Περιστατικά




Η πολύ καλή δουλειά, γιατρών, νοσηλευτών και διοίκησης, στο Ασκληπιείο Βούλας, που αντιμετώπισαν με επιτυχία τους ασθενείς με κορονοϊό, απέδειξαν ότι το νοσοκομείο των νοτίων προαστίων που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους, μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες, έχουν προχωρήσει σε σημαντικές δωρεές για τον εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου. Όπως αναφέρει ο αναπληρωτής διοικητής, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του νέου κτιρίου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών:

Οι εργασίες για την ανακατασκευή του νέου κτιρίου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς!

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλεια όχι μόνο των εργαζομένων μας, αλλά και των διερχόμενων συμπολιτών μας.



Η υλοποίηση αυτής της πολύ σημαντικής δωρεάς προχωρά άμεσα! Και, σύντομα, τα νέα, αναβαθμισμένα, διευρυμένα, σύγχρονα και λειτουργικά ΤΕΠ θα είναι πραγματικότητα! Προκειμένου να τεθούν στη διάθεση των συμπολιτών μας, αλλάζοντας προς το καλύτερο την όψη του «Ασκληπιείου» που όλοι ξέραμε.

Συνεχίζουμε.

Οι εργασίες για την ανακατασκευή του νέου κτιρίου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας συνεχίζονται…

Gepostet von Αιμίλιος Βουγιουκλάκης am Freitag, 8. Mai 2020

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.