ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου και τοπική ΟΝΝΕΔ ενίσχυσαν με τρόφιμα το κοινωνικό παντοπωλείο




Σε μια ακόμα δράση προχωρήσαμε ως ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου σε συνεργασία με την ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Αλίμου, αυτή τη φορά με δωρεά ικανής ποσότητας τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Με αφορμή την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού που έχει ενσκύψει και στην πατρίδα μας, οι ανάγκες για τρόφιμα στο κοινωνικο παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Αντιπροσωπεία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου και της ΟΝΝΕΔ Αλίμου με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μανώλη Μιχαλέτο, Δημοτικό Σύμβουλο Αλίμου και τον Άκη Πεζά , πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αλίμου, προσήλθε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα για την ανακούφιση των αναγκών συμπολιτών μας.

Η δράση αυτή στηρίχθηκε αποκλειστικά από τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ΔΗΜΤΟ ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Αλίμου καθώς και φίλων που προσέφεραν για αυτό το σκοπό.



Οι κοινωνικές πρόσφερες της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου έχουν διάρκεια στο χρόνο. Χαρακτηριστική είναι η μεγάλη προσφορά ενος τονου τροφιμων τα Χριστουγεννα του 2016 και του 2018 στις ενορίες του Αλίμου , οι προσφορές στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και των πυροπαθών στο Μάτι και τη Νέα Πέραμο καθώς και οι κατά καιρούς συνδρομές σε κεντρικές δράσεις αλληλεγγύης της παράταξης μας .

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης της προσφοράς, παρίστανται οι υπάλληλοι της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, ο υπεύθυνος του Ενοριακού συσσιτίου Αγίου Νικολάου Αλίμου κ. Σακέτας και ο Αντιδήμαρχος Αλίμου κ. Νίκος Αλεξόπουλος.

Σε μια ακόμα δράση προχωρήσαμε ως ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου σε συνεργασία με την ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Αλίμου, αυτή τη φορά με δωρεά ικανής…

Gepostet von Νέα Δημοκρατία – ΔΗΜΤΟ ΑΛΙΜΟΥ am Freitag, 8. Mai 2020

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.