Το 50% του μισθού του διαθέτει ο Γιώργος Παπανικολάου




Στη μάχη κατά του κορονοϊού διαθέτει το 50% του μισθού του ως Δημάρχου, για τους επόμενους δύο μήνες, ο Γιώργος Παπανικολάου.

“Αυτονόητη” χαρακτηρίζει την απόφασή του να καταθέσει για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού του ως Δημάρχου στη μάχη κατά του κορονοϊού ο Γιώργος Παπανικολάου. Σε σχετική ανάρτησή του ο Δήμαρχος Γλυφάδας επισημαίνει ότι προβαίνει στην κίνηση αυτή ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι το ποσό θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

“Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κρίση με την πανδημία του κορονοϊού, κάνουμε στο Δήμο Γλυφάδας ό,τι περνά από το χέρι μας για την προστασία της δημόσιας υγείας και για τη στήριξη κάθε συμπολίτη μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε καθημερινά κατάθεση ψυχής για όσο διάστημα διαρκέσει η κρίση. Πιστεύω βαθιά ότι η αλληλεγγύη πρέπει να έχει παράλληλα και έμπρακτο και συμβολικό χαρακτήρα. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε, ενωμένοι και δυνατοί, και αυτή την κρίση”, αναφέρει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.