Θλίψη για τον θάνατο του κορυφαίου διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη
Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 75 ετών, άφησε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Γιώργος Κουκουλάκης από ανακοπή καρδιάς.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Γιώργου Κουκουλάκη, ενός εκ των κορυφαίων διαιτητών που ανέδειξε η Κρήτη, καθώς πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Επαιξε για πάνω από μια δεκαετία στην Α’ Εθνική και υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κρήτης, παρατηρητής και καθηγητής διαιτησίας.

Ο πρώην διαιτητής Μιχάλης Γαρεφαλάκης,έστειλε το δικό του «αντίο» μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δάσκαλε, ήσουν το παράδειγμα για εμάς, τους νεότερους, βοήθησες πολλούς συναδέλφους και εμένα προσωπικά, πάντα με πατρική στοργή. Αγάπησες την Ελληνική Διαιτησία και έδωσες πολλά, εσύ με τον Γιώργο Κουναλάκη, Γιάννη Πετράκη, Σπυρο Κωνιωτάκη, και με τα υπόλοιπα μέλη του ΣΔΠΗ, την αγορά των γραφείων μας, βάζοντας πρώτος εσύ με τους παραπάνω συναδέλφους ένα σημαντικό ποσό και ακολουθήσαμε και εμείς»Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τον γιο του και επίσης πρώην διαιτητή, Μιχάλη Κουκουλάκη.

Από τις πρώτες ομάδες που εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση ήταν η Μινωϊκή: Η Μινωική και η Φορτέτσα θρηνει την απώλεια ενός πραγματικά μεγάλου ανθρώπου του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η Μινωική θα τον έχει πάντα στην καρδιά της και στο μυαλό της και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το χαμό του Γιώργου Κουκουλάκη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.