Στήριξη από την Περιφέρεια Αττικής στον σύλλογο γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του μαστού
Ο σύλλογος γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του μαστού ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ’’ υπηρετώντας πιστά τους σκοπούς ιδρύσεώς του και στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πρωτοφανούς κατάστασης της πανδημίας που βιώνουμε και των δύσκολων στιγμών της ευπαθούς τάξης των μελών του, ζήτησε στήριξη από την Περιφέρεια Αττικής για την παραλαβή υγειονομικού υλικού για τα μέλη του.

Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου τομέα Αθηνών κα Δήμητρα Νάνου με την ευαισθησία που την διακρίνει κοντά στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ανταποκρίθηκε άμεσα στην ικανοποίηση του αιτήματος , διαθέτοντας μέσα ατομικής προστασίας υγειονομικού υλικού. Ο σύλλογος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες.
Η παράδοση έγινε με τις προβλεπόμενες διαδικασίες απ’ την Αντιπεριφερειάρχη στην Πρόεδρο του συλλόγου κα Σάσα Πατεράκη στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Νοτίου τομέα Αθηνών.Το υγειονομικό υλικό (μάσκες , γάντια , αντισηπτικά ) θα διανεμηθεί πόρτα πόρτα την δεύτερη μέρα του Πάσχα από τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου στα μέλη των ευπαθών ομάδων του συλλόγου, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την διανομή .

Tα μέλη του συλλόγου ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ’’ συμπάσχουμε νοερά στους ασθενείς που νοσούν, χαιρόμαστε για όσους αποθεραπεύτηκαν απ’ τον Κορωνοϊό covid-19 και είμαστε περήφανοι για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας .
Θερμά συλλυπητήρια στους συμπολίτες μας που έφυγαν τόσο άδικα και μόνοι από την ζωή.
Αυτό το Πάσχα μπορεί να μένουμε μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους αλλά σύντομα θα ξανασυναντηθούμε και θα αγκαλιαστούμε με πολλή αγάπη όπως κάνουμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια!!!!!
Το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου σας ευχόμαστε ολόψυχα
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΡΕΝΑ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.