Γλυφάδα: Συνεχίζεται η διανομή tablets στους μαθητές




Συνεχίστηκε από το πρωί με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες η δωρεάν διανομή tablets από τον Δήμο Γλυφάδας σε μαθητές που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και δωρεά από την εταιρεία Πληροφορικής ACTIVE εξασφαλίστηκαν 200 τελευταίας τεχνολογίας tablets, τα οποία διατίθενται μέσα από απολύτως αξιόπιστη διαδικασία και αντικειμενικά κριτήρια, υπό τον συντονισμό και την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη. “Συνεχίζουμε την προσπάθεια να διασφαλίσουμε για όλα τα παιδιά της πόλης μας την πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση.

Τα χρηστικά αυτά εργαλεία θα παραμείνουν στους μαθητές, είναι πλέον δικά τους και δεν θα δοθούν πίσω”, τόνισε ο Αντιδήμαρχος, που ήταν παρών κατά τη διαδικασία διανομής των tablets, η οποία -όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό υλικό- διενεργήθηκε με πλήρη τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, στο ισόγειο του Δημαρχείου.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Συνεχίζεται η διανομή tablets στους μαθητές

  • 11/04/2020 at 7:20 μμ
    Permalink

    Μπράβο στον δήμαρχο. Τα καλά να τα λέμε και να τα υποστηριζουμε.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.