Eρωτηματικά για τον θάνατο της 8χρονης Αρετής που “έσβησε” πάνω στο παιχνίδι




Συντετριμμένοι είναι γείτονες και γνωστοί της οικογένειας της 8χρονης, η οποία άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή σε χωριό της Θεσσαλονίκης. 

Όπως είπε γειτόνισσα της οικογένειας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το κοριτσάκι είχε βγει βόλτα με τη μητέρα του. Ξαφνικά εκεί που έπαιζε αμέριμνο και χαρούμενο έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. 

Η μητέρα πανικόβλητη προσπάθησε να τη συνεφέρει, κόσμος έσπευσε να βοηθήσει και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. 

Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν στη ζωή την 8χρονη Αρετούλα.



Όμως το παιδί κατέληξε, βυθίζοντας την οικογένειά του και όλη τη γειτονιά στο πένθος. 

Ο κ. Κώστας περνούσε πολλές ώρες με τη μικρούλα και τα δύο αδέλφια της και μάλιστα τον φώναζε «παππού». Συγκλονισμένος από τον χαμό της πηγαίνει στην παιδική χαρά, όπου την πήγαινε για να παίξει και προσπαθεί και αυτός να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. 

«Είναι πολύ δύσκολο. Ερχόμασταν με την ίδια και τα αδέλφια της στην παιδική χαρά, τα έβαζα να κάνουν αγώνες, να παίζουν. Αγαπούσε πάρα πολύ τα αδέλφια της, ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί. Είναι σκληρό να φεύγει ένα παιδί έτσι ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας. Ποτέ δε μου είχε παραπονεθεί ότι κουράστηκε, ότι δεν μπορεί να τρέξει, και να που ένα 8χρονο κοριτσάκι έφυγε από την καρδιά του, όπως μας είπαν», είπε ο κ. Κώστας. 

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς και τα δύο μικρότερα αδελφάκια της, που ακόμα την περιμένουν να γυρίσει στο σπίτι η Αρετούλα. 

«Δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί, αλλά σε λίγες μέρες που η Αρετούλα δε θα γυρίζει στο σπίτι θα συνειδητοποιήσουν τι έχει γίνει», είπε ο παππούς Κώστας. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.