Δωρεάν tablet στους μαθητές της Γλυφάδας που το έχουν ανάγκη




Ο Δήμος Γλυφάδας θα παραδώσει άμεσα στους μαθητές από ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας, ύστερα από δωρεά της εταιρείας ACTIVE και του προέδρου της Γιάννη Στασινόπουλου. “Η μάθηση είναι δικαίωμα για όλους – είτε στο σχολείο είτε στις έκτακτες συνθήκες που ζούμε μέσω τηλεκπαίδευσης. Δεν θέλουμε κανένα παιδί να τη στερηθεί επειδή δεν έχει έναν υπολογιστή ή ένα τάμπλετ σπίτι του για να συμμετέχει”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Και προσθέτει: “Η πρώτη εκτίμηση που κάναμε είναι ότι περίπου 200 μαθητές και μαθήτριες στη Γλυφάδα μας δεν έχουν το απαραίτητο αυτή την εποχή εργαλείο μάθησης.

Αυτά τα 200 tablets τα προσφέρουμε άμεσα, μετά από δωρεά της εταιρείας ACTIVE και του προέδρου της Γιάννη Στασινόπουλου, τον οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου μας και για τη γενναιόδωρη προσφορά, σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο. Τα tablets, μάρκας Lenovo, θα διανεμηθούν, στους μαθητές από κάθε σχολική βαθμίδα (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) που τα έχουν ανάγκη, από τους διευθυντές των σχολείων – που έχουν την καλύτερη εικόνα για τα παιδιά που δεν μπορούν να λάβουν μέρος στην τηλεκπαίδευση – με συντονισμό από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη.

Είναι αυτονόητο ότι εφόσον υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες, θα καλυφθούν και αυτές. Κανένα παιδί δεν θα μείνει μόνο του στη μάχη αυτή, κανένα παράθυρο γνώσης δεν θα μείνει κλειστό”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.