Δήμητρα Νάνου: Η Περιφέρεια Νοτίου Τομέα Αθηνών μοίρασε 4.880 μερίδες πασχαλινών γευμάτων αγάπης




4.880 μερίδες πασχαλινών γευμάτων αγάπης διανεμήθηκαν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στους ωφελούμενους όλων των Δήμων της #ΠεριφερειακήςΕνότηταςΝοτίουΤομέαΑθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποίησε η #Περιφέρεια_Αττικής με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών.
✔ Η Τοπική Αυτοδιοίκηση α και β βαθμού ενωμένη κόμισε για άλλη μία φορά μηνύματα αγάπης, ελπίδας, αλληλεγγύης.
✔ Οι Δήμαρχοι συμμετείχαν ουσιαστικά σε αυτή την ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης. Το έμπειρο προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων που είχε χαρτογραφήσει άμεσα τις ανάγκες των ευάλωτων ομάδων, ένωσε τις δυνάμεις του με το δυναμικό των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας αλλά και το δίκτυο εθελοντών, και έδωσαν όλοι μαζί τον καλύτερό εαυτό τους στην προετοιμασία και διανομή των έτοιμων γευμάτων.
✔ Η εταιρία που ανέλαβε την παρασκευή και παράδοση στους Δήμους των έτοιμων γευμάτων, μία από τις αξιόπιστες και ποιοτικές παραγωγικές μονάδες φαγητού, κατάφερε, με το οργανωμένο δίκτυο διανομής και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, να εκπληρώσει με ταχύτητα και επαγγελματισμό τις συμβατικές υποχρεώσεις της.
✔ Παράδοση ανά ημέρα στους Δήμους: Αγίου Δημητρίου 140 μερίδων, Αλίμου 300 μερίδων, Γλυφάδας 250 μερίδων, Αργυρούπολης – Ελληνικού 400 μερίδων, Καλλιθέας 780 μερίδων, Μοσχάτου – Ταύρου 200 μερίδων, Νέας Σμύρνης 200 μερίδων, Παλ. Φαλήρου 170 μερίδων.

ΠεριφέρειαΑττικής #ΠεριφερειακήΕνότηταΝοτίουΤομέα_Αθηνών #DimitraNanou #stanotia

Χριστός Ανέστη!✔ 4.880 μερίδες πασχαλινών γευμάτων αγάπης διανεμήθηκαν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα…

Gepostet von Δήμητρα Νάνου – Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών am Sonntag, 19. April 2020



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.