Άλιμος: Έκλεψαν μηχανές σκαφών αξίας 200.000 ευρώ
Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν βαριά μεταλλική πόρτα εταιρείας μηχανών για σκάφη στην περιοχή του Αλίμου και να αρπάξουν μηχανές, των οποίων η αξία τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους χρησιμοποίησαν ακόμη και το ανυψωτικό μηχάνημα που διέθετε η εταιρεία για να φορτώσουν τους κινητήρες των ταχύπλοων και έπειτα να εξαφανιστούν.

Φαίνεται να γνώριζαν πολύ καλά πώς να κινηθούν στον χώρο και δεν αποκλείεται να είχαν κάνει κατόπτευση πριν εισβάλουν στην εταιρεία, ενώ το βέβαιο είναι ότι χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να μπορέσουν να φορτώσουν τις μηχανές στο όχημά τους και να μπορέσουν να εξαφανιστούν.

Κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια συλλέγει DNA και αποτυπώματα, ενώ θα γίνει σάρωση στην περιοχή μήπως εντοπιστεί από κάμερα ασφαλείας το φορτηγάκι με το οποίο διέφυγαν.Τέλος, όπως φαίνεται, η συμμορία των διαρρηκτών εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι, λόγω των μέτρων για περιορισμό της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, στην περιοχή επικρατούσε απόλυτη ηρεμία.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.