Προβλήματα στα Σούρμενα, καταγγέλλουν κάτοικοι




Ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης

Προβλήματα που μας έθεσαν κάτοικοι των Σουρμένων, γύρω από την εκκλησία, την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και το 1ο Δημοτικό Σχολείο, μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Άρης Σούγελας κατά την προηγούμενη συνεδρίασή του.
Συγκεκριμένα ανέφερε το πρόβλημα με την πλατεία της εκκλησίας που έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ αυτοκινήτων, την πλημμελή φύλαξη και συντήρηση της παιδικής χαράς στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, τις επανειλημμένες κλοπές που έχουν υποστεί τα σπίτια τους και τη δυνατότητα λειτουργίας σχολικού φύλακα στο 1ο Δημοτικό.
Από την μεριά της διοίκησης του Δήμου δεν δόθηκε καμία απάντηση για το 1ο και 3ο πρόβλημα!
Για τη φύλαξη της παιδικής χαράς ειπώθηκε ότι μετά τις 12 το βράδυ κλειδώνεται. Αυτό όμως αμφισβητείται, αν και από μόνο του δεν είναι αρκετό έτσι κι αλλιώς. Για την πλημμελή συντήρησή της δόθηκε η απάντηση ότι χρειάζεται χρόνος για να γίνει η προμήθεια κάποιων ανταλλακτικών.
Όσον αφορά στο σχολικό τροχονόμο λέχθηκε ότι δεν υπάρχει σχετικό αίτημα από το σχολείο.
Μπορεί η διοίκηση του δήμου να μην έδειξε το ενδιαφέρον που έπρεπε, ούτε καν “στα λόγια” για τα συγκεκριμένα προβλήματα, όμως αυτά υπάρχουν και θα δοθεί συνέχεια μέχρι την ικανοποιητική αντιμετώπισή τους!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.