Καυτά κορμιά στην άμμο με ασπίδα τον ήλιο για τον κορονοϊό (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ενισχύονται τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνουν και οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα.

“Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων”, έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον επίσημο λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο Twitter.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν σήμερα στις παραλίες των νοτίων προαστίων για να χαρεί ο κόσμος τον ήλιο και τη θάλασσα, αφού το επέτρεπαν και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, αλλά και η βιταμίνη D, γνωστή και ως «βιταμίνη του ήλιου» ή «της λιακάδας», η οποία σύμφωνα με τα κατεβατά που διαβάζουμε βοηθά στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Όμως είδαμε μικρά παιδιά, δίπλα σε μεγάλους και σε αποστάσεις μικρές από διπλανές παρέες, αλλά δεν είμαστε εμείς ειδικοί για να πούμε αν αυτές οι καταστάσεις, κάνουν καλό ή όχι.



Εμείς το μόνο σίγουρο που μπορούμε να περιγράψουμε, είναι το γεγονός ότι όλοι, έδειχναν να απολαμβάνουν το θαλασσινό αεράκι και τον ευεργετικό ήλιο που “έκαιγε” τα κορμιά τους.

Άλλοι βγήκαν για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και άλλοι στη θάλασσα. Περί ορέξεως… Δείτε εικόνες από την “Ακτή του Ήλιου” στον Άλιμο, η οποία είναι οργανωμένη παραλία, αλλά αυτή την περίοδο δεν λειτουργεί, θα ανοίξει στα τέλη Απριλίου, αλλά μέχρι τότε είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο για όλους, όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για οργανωμένη παραλία, αφού αυτή την περίοδο, είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο!!!

Gepostet von NOTIA.GR am Samstag, 14. März 2020

O ήλιος αντιστέκεται στον κορονοιο….

Gepostet von NOTIA.GR am Samstag, 14. März 2020

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.