Γλυφάδα: Απολυμάνθηκαν όλα τα απορριμματοφόρα




Όλα τα απορριμματοφόρα μαζί με τις καμπίνες τους απολυμάνθηκαν σε μια μεγάλη επιχείρηση του Δήμου Γλυφάδας, που ήταν ως γνωστόν ο πρώτος δήμος ο οποίος προέβη σε απολύμανση σχολείων, αθλητικών εγκαταστάσεων, πολιτιστικών χώρων, δημοτικών κτιρίων, καθώς και λεωφορείων της Δημοτικής Αστυνομίας μόλις ανέκυψε το ζήτημα με τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας.

Τώρα, έγινε εξωτερική και εσωτερική απολύμανση των απορριμματοφόρων συμπεριλαμβανομένων αυτών της ανακύκλωσης, για την πλήρη προστασία των εργαζομένων που καταβάλλουν αυτές τις ημέρες υπεράνθρωπες προσπάθειες για την εις βάθος καθαριότητα της πόλης και την περιφρούρηση της υγείας των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου που πρωτοπορεί και στον τομέα της απολύμανσης, εποπτεύει καθημερινά τις εργασίες των συνεργείων, τα οποία χρησιμοποιούν υλικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά. «Δίνουμε καθημερινά τη μάχη της πλήρους προστασίας της δημόσιας υγείας, καλούμε και τους δημότες να τηρούν με ευλάβεια τις συστάσεις. Να μένουν σπίτι», τονίζει ο κ. Παπανικολάου. Στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Άννυ Καυκά, η οποία από νωρίς κάθε πρωί συντονίζει τις εργασίες και έχει το γενικό πρόσταγμα. «Είμαστε κοντά και μαζί με τους εργαζομένους, τους αφανείς ήρωες που είναι συνεπείς στο καθήκον και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό», επισημαίνει η κ. Καυκά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.