Έκλεισαν η “Ακτή του Ήλιου” και η δημοτική παραλία, στον Άλιμο – Έκκληση του Ανδρέα Κονδύλη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Έκλεισαν την Κυριακή η “Ακτή του Ήλιου” στον Άλιμο και η δημοτική παραλία. Μπορεί ο ήλιος να δίνει ζωή και η βιταμίνη D να πολεμάει τον κορονοϊό, αλλά το να μαζεύεται τόσος κόσμος, όπως τον Αύγουστο, ο ένας πάνω στον άλλο, δεν είναι ότι καλύτερο.

Η χθεσινή εικόνα στην “Ακτή του Ήλιου”

Στις άλλες παραλίες του δήμου Αλίμου, αλλά και των γειτονικών πόλεων οι οποίες δεν είναι περιφραγμένες, δεν είναι δυνατόν να απαγορευτεί η είσοδος.

Παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, οι χειμερινοί κολυμβητές, που δεν ζουν κυριολεκτικά χωρίς να έρχονται καθημερινά σε επαφή με το θαλασσινό νερό, αλλά και όσοι θέλουν να “μαζεύουν” ήλιο, μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν, απλά θα χρειαστεί να αλλάξουν στέκι.

“Σήμερα δεν έχει τόσο πολύ κόσμο, όπως χθες, λόγω του ότι ο καιρός δεν είναι τόσο καλός, το θέμα όμως είναι ότι εξακολουθεί να έρχεται ο κόσμος στις παραλίες της πόλης μας” είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης σε δημοσιογράφους του ALPHA και του OPEN, που βρέθηκαν για ρεπορτάζ στις παραλίες του Αλίμου.



“Φανταστείτε τι θα γίνει όταν ανέβει η θερμοκρασία. Κλείσαμε την “Ακτή του Ήλιου” που είναι οργανωμένη πλαζ, αλλά αυτή την περίοδο ο κόσμος μπορεί να μπαίνει ελεύθερα, χωρίς να πληρώνει είσοδο, αλλά και τη δημοτική μας παραλία, η οποία έχει περίφραξη και μπορεί να ελεγχθεί.

Στον Άλιμο υπάρχουν και άλλες ελεύθερες παραλίες, στις οποίες δεν υπάρχει περίφραξη και έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Εξηγούμε στον κόσμο ότι δεν είναι ασφαλές να είναι ο ένας πάνω στον άλλο, όπως είδαμε όλοι να συμβαίνει χθες. Πρέπει εκτός από τον εαυτό μας να σεβόμαστε και τους διπλανούς μας.

Κλείνουν σχολεία και επιχειρήσεις για να μαζεύονται όλοι στις παραλίες; “

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.