Δήμος Νέας Σμύρνης: Eξ’ αποστάσεως αιτήσεις για τους δημότες




Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή του συγχρωτισμού στις υπηρεσίες του και της διασποράς του κορονοϊού, ο Δήμος Νέας Σμύρνης καλεί τους δημότες να υποβάλλουν εξ’ αποστάσεως τις αιτήσεις τους για θέματα που άπτονται των υπηρεσιών που προσφέρει.

Για το λόγο αυτό στην ιστοσελίδα του Δήμου www.neasmyrni.gr και στον σύνδεσμο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ (ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)  μπορεί κανείς να βρει τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Ακολούθως τα τυπώνει, τα συμπληρώνει, τα υπογράφει, τα σκανάρει ή τα φωτογραφίζει με το κινητό του και τα αποστέλλει πίσω επισυνάπτοντας και τα ψηφιακά αρχεία των δικαιολογητικών ή των απαιτούμενων τιμολογίων, αποδείξεων κλπ. Τα απεσταλμένα παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου (όπου χρειάζεται), ο οποίος αποστέλλεται στον αιτούντα και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Δήμου και αιτούντος για τα περαιτέρω.

Η ηλεκτρονική υποβολή αφορά οποιαδήποτε αίτηση γίνεται στο πρωτόκολλο, αιτήσεις για βεβαίωση περί μη οφειλής ΤΑΠ, αιτήσεις για διόρθωση τετραγωνικών καθώς και αιτήσεις για κάδο αποκομιδής (2 ημερών).

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι συναλλασσόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες στα τηλέφωνα που αναγράφονται στον εξής σύνδεσμο  Δημοτικές υπηρεσίες.



Ο Δήμος Νέας Σμύρνης αναφέρει ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την καλύτερη δυνατή και απρόσκοπτη άσκηση των δικαιωμάτων τους και την παροχή υπηρεσιών προς όλους, στο πλαίσιο πάντα του εφικτού καθώς όπως είναι γνωστό μεγάλο μέρος των υπαλλήλων του βρίσκεται σε άδεια σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11.03.2020 Α’).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.