Δήμος Αγίου Δημητρίου: Μόνο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά η εξυπηρέτηση των δημοτών




Οι ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της εξάπλωσης του ιού covid-19 στη χώρα μας, επιβάλλουν τη διαρκή αναθεώρηση και επέκταση των προληπτικών μέτρων που πρέπει να λαμβάνονται για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, σε συνέχεια των μέτρων που έχει λάβει έως τώρα, ανακοινώνει τα εξής:

➡️ Οι δημοτικές υπηρεσίες δεν θα δέχονται το κοινό, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

➡️ Τα αιτήματα των πολιτών θα λαμβάνονται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά. Όλα τα τηλέφωνα και e-mail του Δήμου μπορείτε να τα βρείτε στη διεύθυνση https://dad.gr/stoicheia-epikoinonias/



➡️ Το Κεντρικό Κατάστημα ΚΕΠ (Γ. Ψυχογιού 8)από 16 Μαρτίου 2020, και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο 7:30 έως 15:00.

➡️ Κλειστό θα παραμείνει το Παράρτημα ΚΕΠ (Ασημακοπούλου 7).

➡️ Το Δημοτικό Κοιμητήριο θα λειτουργεί από ώρα 7:00 έως 15:00.

‼️ Διατηρείται η αυστηρή εφαρμογή των παρακάτω μέτρων, που ήδη έχουν ανακοινωθεί:

🔺 Απαγόρευση εισόδου σε παιδικές χαρές, υπαίθρια γυμναστήρια, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και στο Πάρκο Ασυρμάτου.

🔺 Αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας.

🔺 Το ΤΑΜΕΙΟ του Δήμου θα είναι κλειστό για το κοινό και οι πληρωμές προς τον Δήμο για οφειλές κ.λπ. θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω τράπεζας.

🔺 Δήλωση, για επιπλέον τετραγωνικά ακινήτων, θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στην ειδική πλατφόρμα (https://tetragonika.govapp.gr/). Άλλωστε η προθεσμία έχει παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

🔺 Αιτήσεις για πιστοποιητικά και βεβαιώσεις δημοτολογίου (ληξιαρχικές πράξεις, οικογενειακής κατάστασης κ.λπ.) θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 213 2007717 και 213 2007718, με φαξ στο 210 9733259 και με email: [email protected]. Ταυτόχρονα με την αίτησή του, ο πολίτης θα ενημερώνεται πότε θα είναι έτοιμο το πιστοποιητικό του για να προσέλθει στο Δημαρχείο και να το παραλάβει.

🔺 Για κάθε άλλη υπηρεσία ή συναλλαγή με τον Δήμο και το ΚΕΠ, οι πολίτες θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν τηλεφωνικά, μέσω email ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας City Agenda που επίσης είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dad.gr. Σε περίπτωση που κατά την τηλεφωνική επικοινωνία δεν καταστεί δυνατή η εξυπηρέτηση, οι πολίτες θα συνεννοούνται με τον αρμόδιο υπάλληλο για την προσέλευση στο Δημαρχείο.

👉 ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

👉 Ασπίδα μας η γνώση και η ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ των μέτρων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.