Ανδρέας Κονδύλης: Είμαστε δίπλα στους πολίτες και παίρνουμε όλα τα μέτρα (VIDEO)




Σφραγισμένες είναι όλες οι παιδικές χαρές, στον Άλιμο. Οι κάτοικοι ακολουθούν αυστηρά τα προληπτικά μέτρα και παρά την ηλιούλουστη σημερινή ημέρα, η πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, ήταν άδεια και από παιδιά αλλά και από ηλικιωμένους.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην παιδική χαρά στην “Κλούβα” για να καταγράψει την απολύμανση που γινόταν.

Εκεί ήταν και ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

“Ο δήμος καθαρίζει και απολυμαίνει συστηματικά και λεπτομερώς όλους τους κοινόχρηστους χώρους, παιδικές χαρές, γήπεδα, σχολεία. οπουδήποτε υπάρχει συνάθροιση κοινού” είπε στο ΝΟΤΙΑ.GR, ο δήμαρχος



“Αυτό που θέλουμε να παρακαλέσουμε όλους τους πολίτες είναι να σεβαστούν και να ενστερνιστούν τα μέτρα αυτά, να προσέχουν, να μένουν στο σπίτι τους, γιατί σύμφωνα με όλες τις επιστημονικές μελέτες, δυο στους τρεις θα έρθουν σε επαφή με τον ιό.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε καλά προφυλαγμένοι. Γιαυτό παρακαλώ τους πολίτες να λάβουν υπόψη και τις οδηγίες που αυτές τις μέρες μοιράζουμε σε έντυπη μορφή και είναι αναρτημένες και στο διαδίκτυο, ώστε να είμαστε όσο γίνεται περισσότερο ασφαλείς και υγιείς για να περάσει αυτή η πανδημία με τις μικρότερες επιπτώσεις”.

Η απολύμανση γίνεται με τη μέθοδος της θερμής εκνέφωσης. Τα ειδικά μηχανήματα παράγουν μεγάλη ποσότητα ατμού μαζί με την αλκοόλη που κάνει την απολύμανση. Με τον τρόπο αυτό απολυμαίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλοι χώροι.

“Προσφέρει πολύ μεγάλη ταχύτητα, είναι αποτελεσματικό και ασφαλές και για τον άνθρωπο και για τα ζώα και για το περιβάλλον” λέει ο Χρήστος Ζάχος, από την εταιρία “Zita Pest Control”.

"Πρωινοί Τύποι" (ΑΝΤ1, 14/3/2020)Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης για τις απολυμάνσεις στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αλίμου

Gepostet von Ανδρέας Κονδύλης am Samstag, 14. März 2020

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.