Την Κυριακή 23/2 ο 43ος Αγώνας Δρόμου Υγείας στον Άγιο Κοσμά




Είναι από τους ιστορικότερους αγώνες της Ελλάδας. Το άλλοτε «Εικοσάρι του ΣΔΥΑ», ο ανοιξιάτικος Αγώνας Δρόμου Υγείας που διοργανώνει από το 1978 ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, και που εδώ και μερικά χρόνια έχει γίνει πλέον ημιμαραθώνιος, ετοιμάζεται να λάβει για 43η φορά εκκίνηση από τον Αγιο Κοσμά στις 23/2/2020· η All About Running έχει και αυτή τη χρονιά την επιμέλεια της διοργάνωσης.

Χάρη στην παραλιακή, επίπεδη διαδρομή του, που δίκαια χαρακτηρίζεται ως η πιο γρήγορη της Αθήνας, ο Αγώνας Δρόμου Υγείας αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος συμμετοχών. Επισήμως, οι εγγραφές κλείνουν τη Δευτέρα 17/02. Η αφετηρία θα βρίσκεται και φέτος έξω από τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (στον παραλιακό δρόμο για το Ακρωτήρι, στο ύψος του πάρκινγκ των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά). Οι δρομείς θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί για να τρέξουν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, θα περάσουν στην παραλία Γλυφάδας, θα ξαναβγούν στην Ποσειδώνος και θα στρίψουν προς το Καβούρι. Στη λεωφόρο Καβουρίου θα κάνουν αναστροφή και θα επιστρέψουν για να τερματίσουν μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Εκτός από τον αγώνα των 21 χλμ. θα πραγματοποιηθεί αγώνας σκυταλοδρομίας 2 Χ 10.500 μ. έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσους επιθυμούν αλλά δεν διαθέτουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση, να λάβουν μέρος. Οι ομάδες θα αποτελούνται από δύο δρομείς ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία. Η εκκίνηση του αγώνα αυτού θα γίνει ταυτόχρονα με τον αγώνα των 21 χλμ. Στις 9.45 το πρωί θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 2.000 μ. μέσα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Πληροφορίες www.athenshealthrun.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.