Θρίλερ με τον Καλύμνιο που έπεσε από πλοίο στον Σαρωνικό




Από την Κάλυμνο είναι ο αγνοούμενος επιβάτης του «Blue Star 2» που έπεσε στη θάλασσα χθες Παρασκευή βράδυ 7 Φεβρουαρίου 2020 και ενώ το πλοίο βρισκόταν εν πλω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρόκειται για 41χρονο που ήταν επιβάτης στο «Blue Star 2» που είχε αναχωρήσει από Πειραιά στις 7.20 το βράδυ πραγματοποιώντας το δρομολόγιο για Σύρο, Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κω και Ρόδο.

Μία ώρα περίπου αργότερα ο 41χρονος σύμφωνα με μαρτυρία συνεπιβάτη του έπεσε στη θάλασσα .

Ενημερώθηκε ο πλοίαρχος και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό Κόλπο, για τον εντοπισμό αγνοούμενου επιβάτη.

Στις έρευνες συμμετείχαν τρία πλωτά του λιμενικού, ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και πέντε παραπλέοντα πλοία.Στη θαλάσσια περιοχή όπου διεξάγονταν οι έρευνες, ο καιρός ήταν καλός και έπνεαν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 μποφόρ.

Από τον έλεγχο στο πλοίο βρέθηκε το μηχανάκι και το εισιτήριο του αγνοουμένου.

Μετά από 2,5 ώρες άκαρπων ερευνών το «Blue Star 2» συνέχισε το δρομολόγιο του ενώ στην περιοχή παρέμειναν τα τρία πλωτά του λιμενικού, ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και τα παραπλέοντα πλοία. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα χωρίς αποτέλεσμα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.