Στην κοπή της πίτας του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, ο Τάσος Ταστάνης
Στην κοπή της πίτας του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8-2-2020 στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ», με τον Δημοτικό σύμβουλο Τάσο Ταστάνη επικεφαλής της παράταξης και τον Νίκο Μαγκαφώση συντονιστή της παράταξης.
Ο Τάσος Ταστάνης δήλωσε, ότι είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε απόψε εδώ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ωδείου Γλυφάδας του δημοτικού οργανισμού με την πιο πλούσια δημιουργική, παραγωγική και πολιτιστική δουλειά στο Δήμο της Γλυφάδας εδώ και πολλά χρόνια. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Διευθυντή Δημήτρη Κεχρή, στους δασκάλους και στους μαθητές του, σε όλους τους συντελεστές του Ωδείου, που σε εποχές εύπεπτων και χαμηλής ποιότητας πολιτιστικών υποπροϊόντων αυτοί αντιστέκονται και παράγουν με την δουλειά τους, μουσική, τέχνη και πολιτισμό. Ευχές λοιπόν για να συνεχίζουν αυτό το όμορφο και δημιουργικό έργο στον Δήμο μας σε συνθήκες μόνιμης εργασιακής ασφάλειας και βέβαια η Δημοτική αρχή να προχωρήσει επιτέλους τις διαδικασίες για να στεγαστεί το Ωδείο της πόλης μας στο δικό του σύγχρονο και λειτουργικό χώρο και όχι σε ενοικιαζόμενο όπως δυστυχώς είναι μέχρι σήμερα.

(Στη φωτογραφία ο διευθυντής του δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας Δ. Κεχρής με τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Τ. Ταστάνη)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.