Πώς να μην την πατήσετε αν δεν πιάσουν τα προγνωστικά στοιχήματος




Το πρώτο πράγμα που φοβάται όποιος ασχολείται με το στοίχημα, είναι να μη χάσει πολλά λεφτά. Είναι γνωστό ότι ο παράγοντας τύχη παίζει κάποιο ρόλο στο στοίχημα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τα προγνωστικά δεν επιβεβαιώνονται πάντα. Ο λόγος που κάτι τέτοιο συμβαίνει είναι ότι μπορεί να αλλάξει κάτι πριν το ματς ή και κατά τη διάρκεια του και να τινάξει όλες τις προβλέψεις στον αέρα. Μπορεί για παράδειγμα το φαβορί ενός ματς να έχει μια άσχημη βραδιά και το αουτσάιντερ μια από τις καλύτερες του. Το ότι το στοίχημα ενέχει ρίσκο είναι κάτι που (πρέπει να) είναι γνωστό, το θέμα είναι να μην είναι υπερβολικά μεγάλο αυτό το ρίσκο.

Με απλά λόγια, ένας καλός παίκτης πρέπει πάντα να έχει στο μυαλό του ότι τα προγνωστικά στοιχήματος, έστω και αν προέρχονται από μεγάλους tipstersσε ιστοσελίδες όπως το Infobeto, είναι μεν ένας καλός μπούσουλας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι και εγγυημένα αποτελέσματα, αν αυτό ίσχυε άλλωστε θα ήταν όλοι οι παίκτες στοιχήματος εκατομμυριούχοι. Αυτό σημαίνει ότι όσο καλή και να είναι μία πρόβλεψη, η στάση μας όσον αφορά το ποντάρισμα θα πρέπει να είναι πάντα μετρημένη και υπεύθυνη. Ας δούμε τι εννοούμε με αυτό.

Ποντάρετε με σύνεση

Υπάρχουν παίκτες που νομίζουν πως επειδή πολλά sitesσυμφωνούν σε ένα προγνωστικό, αυτό είναι σχεδόν απόλυτα ασφαλές, είναι με άλλα λόγια το τέλειο σιγουράκι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνουν μεγάλα στοιχήματα, τα οποία και συχνά χάνουν, οπότε και δημιουργούντα στη ζωή τους οικονομικά και άλλα προβλήματα. Να ξέρετε ότι η λογική «όλα ή τίποτα» ταιριάζει στα καζίνο και όχι στο στοίχημα. Το στοίχημα θα σας φέρει χρήματα μεν, αλλά αυτό θα γίνει αργά και συστηματικά. Δεν θα βγάλετε χιλιάδες Ευρώ με ένα δελτίο. Επίσης, όπως είπαμε και παραπάνω, όσο δελεαστική και να φαίνεται μία απόδοση συνοδευόμενη από καλής ποιότητας προγνωστικά, πάλι θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι «παν μέτρον άριστον» και να μη το παρατραβάμε με τα πονταρίσματα.

Θέστε όρια

Το μυστικό για έξυπνα στοιχήματα τα οποία και δεν θα σας αφήσουν με πολλά χρήματα «στον κουβά» είναι να έχετε κάποιο όριο στα χρήματα που μπορείτε να δαπανήσετε για κάθε δελτίο. Οι επιτυχημένοι παίκτες αφήνουν κάθε μήνα ένα ποσό στην άκρη και παίζουν μόνο ξοδεύοντας χρήματα από αυτόν τον «κουμπαρά», σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παίξουν αν τους τελειώσουν τα χρήματα αυτά. Με τον τρόπο στην ουσία εγγυώνται ότι οι απώλειες τους θα είναι περιορισμένες σε περίπτωση που χάσουν, οπότε και δεν θα φτάσουν στο σημείο να μείνουν χωρίς λεφτά ή ακόμη και στην οικονομική καταστροφή, κάτι που έχει συμβεί σε κακούς παίκτες.

Παίξτε μόνο όσα αντέχετε

Το στοίχημα είναι μία ευχάριστη ασχολία αφού απαιτεί πολύ χρόνο έρευνας και παρακολούθηση των εξελίξεων στον χώρο του αθλητισμού σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Είναι ένα πολύ καλό χόμπι για όσους τους αρέσει να παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες αλλά θα ήθελαν να βγάλουν και κάτι από αυτή τους την αγάπη. Σε καμία περίπτωση το στοίχημα δεν θα σας κάνει ζάμπλουτους ούτε και θα αντικαταστήσει τη δουλειά σας. Αυτό σημαίνει ότι το ποσό που θα παίζετε κάθε μήνα ή εβδομάδα θα πρέπει να είναι ένα ποσό που να μπορείτε να το χάσετε. Με άλλα λόγια, δεν πρέπει ποτέ και για κανέναν λόγο να παίξετε χρήματα τα οποία κρατάτε για να πληρώσετε κάποιο λογαριασμό ή να αγοράσετε κάποιο είδος πρώτης ανάγκης. Αν σας φαίνεται πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο έως και αδύνατο για σας, καλό θα ήταν να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό και να σταματήσετε το στοίχημα πριν να είναι πολύ αργά.

Να παίζετε πάντα ήρεμοι

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που μετά τον κουβά παίζουν αμέσως ένα στοίχημα για να ρεφάρουν. Το στοίχημα αυτό το καταθέτουν χωρίς πολλή σκέψη, αφού το μόνο που τους νοιάζει σε αυτό το σημείο είναι να βγάλουν πίσω τα χαμένα. Τα στοιχήματα αυτά εννοείται ότι συχνά χάνονται. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε πάντα ήρεμοι όταν ποντάρετε και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.