Metropolitan General: Σημαντική συμμετοχή του Dr Άρη Στεροδήμα στο παγκόσμιο συνέδριο πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας στο Παρίσι




Στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο Pallais Des Congres πραγματοποίηθηκε για 23η χρονιά το μεγαλύτερο συνέδριο της πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας παγκοσμίως. Ο ΠλαστικόςΧειρουργός κ.Άρης Στεροδήμας, Διευθυντής Α’ Κλινικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Metropolitan General είναι ο πρώτος Έλληνας που επιλέχθηκε για να παρουσιάσει την τεχνική του live και ένας από τους δέκα ιατρούς στον κόσμο που χειρούργησαν, ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδικών που συμμετείχαν.
Παρουσίασε την πρωτοποριακή τεχνική λιπογλυπτικής χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και καθηλώνοντας με τη διδασκαλία του την ώρα του χειρουργείου πλαστικούς χειρουργούς από 105 χώρες του κόσμου, πραγματοποιώντας με απόλυτη επιτυχία μία χειρουργική επέμβαση με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Εκπροσωπώντας τη χώρα μας έδωσε εξειδικευμένες διαλέξεις για τις μεθόδους που έχει ο ίδιος εφεύρει και εφαρμόζει στα ιατρεία του, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, σε πλήθος επώνυμων και μη ασθενών του από όλο τον κόσμο.
«Η επιστημονική του κατάρτιση σε συνδυασμό με το πάθος του για τα πλέον φυσικά αποτελέσματα, οδηγούν σε χειρουργικές επεμβάσεις που με την αρωγή της τελευταίας τεχνολογίας δημιουργούν θαύματα αισθητικής, ακόμα και σε ασθενείς που παλαιότερα είχαν χειρουργηθεί χωρίς επιτυχία». Αυτό τόνισαν σε δηλώσεις τους για τον Άρη Στεροδήμα, σε διεθνή μέσα ενημέρωσης πλαστικοί χειρουργοί διεθνούς φήμης αλλά και καθηγητές των μεγαλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο όπως ο Αμερικάνος Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής Professor Foad Nahai που διδάσκει στο Emory University School of Medicine, και έχει διατελέσει Πρόεδρος της Αμερικάνικης Εταιρίας Πλαστικών Χειρουργών,μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου του Έλληνα ειδικού.
Η χώρα μας έχει μία συνεχώς ανοδική πορεία στις ιατρικές επιστήμες και όπως φαίνεται οι Έλληνες γιατροί όχι μόνον είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι για την υψηλή επιστημονική κατάρτιση τους, αλλά κατατάσσονται και ανάμεσα στους κορυφαίους επιστημονες του κόσμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.