Η Γλυφάδα υποκλίνεται στον τεράστιο Κώστα Βουτσά




Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου, ο ηθοποιός που χάρισε δεκαετίες γέλιου και μεγάλωσε γενιές Ελλήνων, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 88 ετών, έπειτα από 20ήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο “Αττικόν” εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από την εισαγωγή του, στις 7 Φεβρουαρίου, στο νοσοκομείο, βρισκόταν στο σανίδι, συμμετέχοντας στην παιδική παράσταση του θεάτρου Μπρόντγουέι “Σταχτοπούτα”. Ο θάνατός του συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο, βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του, συγκίνησε τους πανέλληνες.

“Ας σταθούμε όλοι όρθιοι. Για ένα τελευταίο μεγάλο χειροκρότημα. Για να αποχαιρετίσουμε τον Κώστα Βουτσά. Για να υποκλιθούμε στο μεγαλείο του τεράστιου ηθοποιού, που έφυγε σήμερα από κοντά μας” αναφέρει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε μια συγκινητική ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία από την υπέροχη παράσταση που είχε δώσει ο Κώστας Βουτσάς το 2016 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “Μελίνα Μερκούρη” με βασικό μήνυμα την καταπολέμηση του bullying.

“Οι παππούδες μας, οι γονείς μας, εμείς, τα παιδιά μας: Τέσσερις γενιές μεγάλωσαν, γέλασαν, έζησαν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς με τις ταινίες και τις σειρές του Κώστα Βουτσά. Είναι μεγάλη η συγκίνηση να αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που είναι σα να έζησε δίπλα μας, σα να τον ακούμε στο διπλανό δωμάτιο να λέει “έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;” ή να δωνάζει “Κατίνα, σαλαμάκι!” ή να τραγουδάει “Φσσστ μπόινγκ”, υπογραμμίζει ο Γιώργος Παπανικολάου και καταλήγει: “Αντίο Κώστα Βουτσά και σε ευχαριστούμε για όλα. Τυχεροί στον Παράδεισο που θα τους κρατάς συντροφιά από σήμερα”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.