Γλυφάδα: Μοναδικό χρώμα στη ζωή μικρών και μεγάλων
Παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές και παιδότοπους που φέρνουν στην οικογένειες από όλη την Αττική, διαθέτει η Γλυφάδα. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έχει δώσει μοναδικό χρώμα στη ζωή μικρών και μεγάλων με τη δημιουργία ασφαλών και πανέμορφων χώρων που αποτελούν πρότυπο εγκαταστάσεων.

Για να γνωρίσει από κοντά έναν από αυτούς επισκέφθηκε τη Γλυφάδα ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς με τον Γραμματέα του Δήμου, Μιλτιάδη Κύρκο. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μαζί με τον Διευθυντή του γραφείου του, Γιώργο Γκρίλλα, τους ξενάγησαν στις πρότυπες εγκαταστάσεις του Δ΄Παιδικού Σταθμού, στην οδό Πύργου.

“Εντυπωσιαστήκαμε τόσο από τους εξωτερικούς όσο και από τους εσωτερικούς χώρους του σταθμού. Το σημαντικότερο όμως είναι ο τρόπος και ο χρόνος κατασκευής του αλλά και ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να φιλοξενηθούν. Η κατασκευή ολοκληρώθηκε σε περίπου 14 μήνες και η δυναμικότητα είναι της τάξεως των 140 παιδιών”, δήλωσε ο κ. Ζορμπάς, για να προσθέσει: “O διαχρονικός μου φίλος Γιώργος Παπανικολάου μας έδωσε την πληροφόρηση και τεχνογνωσία για να προχωρήσουμε στη λύση του μεγάλου προβλήματος φιλοξενίας των παιδιών της πόλης μας σε αξιοπρεπείς, σύγχρονους και ευρωπαϊκού επιπέδου παιδικούς σταθμούς. Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλία και τη βοήθειά σου”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.