Γλυφάδα: Απολύμανση σε σχολεία, ΚΑΠΗ, Δημαρχείο και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις




Με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου όλη η πόλη, από το Δημαρχείο και τους δημοτικούς χώρους, μέχρι τα σχολεία και τα ΚΑΠΗ μπαίνουν στο “μικροσκόπιο”. Πριν από λίγο ο Δήμαρχος, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη παρέστησαν στην απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος όπου συστεγάζονται το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Γενικό Λύκειο και επέβλεψαν τη διαδικασία.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Γλυφάδας, από σήμερα και όλο το εορταστικό τριήμερο που ακολουθεί, με εξειδικευμένο συνεργείο και πιστοποιημένες διαδικασίες, προχωρά σε απολύμανση, για λόγους πρόληψης, στους παρακάτω χώρους: Όλα τα σχολεία κάθε βαθμίδας (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), όλους τους παιδικούς σταθμούς, όλα τα ΚΑΠΗ, όλες τις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, το Δημαρχείο (παλιό και νέο) και όλους τους δημοτικούς χώρους πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Η απολύμανση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Καθαρά Δευτέρα το βράδυ. Ο Δήμος Γλυφάδας θα ενημερώνει διαρκώς για ό,τι νεότερο χρειαστεί. “Συνιστούμε και πάλι ψυχραιμία, τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και τήρηση όλων των κανόνων ατομικής υγιεινής”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.