Άνοιξε τις πύλες της η 15η έκθεση HORECΑ




Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ευάγγελος Καρπαθάκης

Για ακόμα μία χρονιά η μεγαλύτερη έκθεση εξοπλισμού ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Χιλιάδες επισκέπτες από κάθε χώρο περνούν καθημερινά τις πόρτες της μεγαλύτερης διοργάνωσης στο θέμα εξοπλισμών για να δούν τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα διακόσμησης,νέων πρωτότυπων ιδεών σε θέματα τροφίμων και καφέ για επιχειρήσεις εστίασης καθώς και εξοπλισμού ξενοδοχείων και άλλων.

Τα εγκαίνια έκανε ο Υπουργός Τουρισμού κύριος Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος σημείωσε την σημαντικότητα της Έκθεσης αυτής και ιδιαίτερα για την συμβολή της έκθεσης στην ανάπτυξη και την πρωτοπορία του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Μαζικής εστίασης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στον τουριστικό κλάδο.

Να σημειωθεί επίσης ότι παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν ο κ. Γρηγόρης Τάσιος-Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, η κ. Χριστίνα Τετράδη, Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Κινήματος Αλλαγής κ. Απόστολος Πόντας, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, η τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κα Κατερίνα Νοτοπούλου, ο κ. Τάσος Πρωτοψάλτης, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και ο κ. Πάνος Μωραΐτης, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου επιχειρήσεων εξοπλισμού μαζικής εστίασης κα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εξοπλισμό εστιατορίων, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιχειρήσεις με καινοτόμα σχέδια για την αγορά ξεχώρισαν από την πρώτη ημέρα του ανοίγματος της ενώ καθόλη την διάρκεια που θα πραγματοποιείται η έκθεση στον εκθεσιακό χώρο πραγματοποιούνται masterclass, διαγωνισμοί κα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.