Ανδρέα Κονδύλης: Τέλος τα “σαπάκια” από κάθε σημείο της πόλης μας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μεγάλη επιχείρηση – σκούπα πραγματοποιήθηκε στην οδό Κουμουνδούρου, στο Άνω Καλαμάκι, πίσω από το μετρό του Αλίμου, για την απομάκρυνση αυτοκινήτων χωρίς πινακίδες. Την επιχείρηση συντόνισε ο ίδιος ο δήμαρχος, σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους, Γιάννη Αντωνάκη και Γιώργο Μακαριγάκη και τον εντεταλμένο σύμβουλο της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιάννη Βέργη.

“Δημιουργήσαμε ένα τοπικό θεσμικό πλαίσιο, τοπική νομοθεσία, που έχει το δικαίωμα να κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο και απαγορεύσαμε εδώ και τρεις μήνες να υπάρχουν αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, αφημένα σε δρόμους και πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους” είπε στο NOTIA.GR, ο Ανδρέας Κονδύλης

“Στο πλαίσιο της υλοποίησης της νομοθεσίας απόψε έχουμε μια μεγάλη επιχείρηση απόσυρσης οχημάτων από την οδό Κουμουνδούρου. Θα απομακρυνθούν 9 οχήματα και θα συνεχίσουμε τις σκούπες ξανά και σε αυτό το δρόμο αλά και σε άλλα σημεία της πόλης όπου έχουμε εντοπίσει ότι γίνεται κατάχρηση και έχουν μετατραπεί σε νεκροταφεία αυτοκινήτων.

Θα γίνει έρευνα για να διαπιστώσουμε αν κάποιες πινακίδες είναι κλεμμένες ή πλαστές και θα υπάρξουν κι ποινικές κυρώσεις. Στόχος μας, η προστασία του δημόσιου χώρου και η καλύτερη ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της πόλης μας”.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ανδρέα Κονδύλης: Τέλος τα “σαπάκια” από κάθε σημείο της πόλης μας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 19/02/2020 at 4:25 μμ
    Permalink

    Από την ημέρα που διάβασα αυτό το δημοσίευμα, εντόπισα τρία παρατημένα/τρακαρισμένα οχήματα πέριξ του μοναδικού περιπτέρου επί της Λ. Καλαμακίου (στη συμβολή με Κανάρη και τον πεζόδρομο της Λάρνακος), ενώ πριν δεν ήταν εκεί. Πώς αποφασίζουν και παρατάνε τα τρακαρισμένα τους εκεί δυο-δυο και τρία-τρία;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.