Την επιθυμία του να δοθεί λύση στο θέμα των Αστέγων Δημοτών Βουλιαγμένης εξέφρασε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος




Σε θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ.Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με τους Εκπροσώπους του ΄΄ΑΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΕΓΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Συν.Π.Ε.’’ την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019. Παρευρέθηκαν από το νέο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού οι κυρίες Έλενα Μανιάτη Κρομυδά και Δέσποινα Καραμπλιά, ενώ από το απερχόμενο Δ.Σ. οι κύριοι Χρήστος Αρμακόλλας και Σωτήρης Ελευθερίου.
Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση αυτή που αφορά μία μεγάλη ομάδα δημοτών μας, ξεκίνησε το 1977 μετά από ένα φιλόδοξο σχέδιο που εμπνεύστηκε ο πρώην Κοινοτάρχης Βουλιαγμένης κ.Πατρίκιος Καραγιώργος, για την αποκατάσταση 74 οικογενειών που είχαν δομήσει μικρά παραπήγματα σε καταπατημένους η’ κοινόχρηστους χώρους σε μία Βουλιαγμένη που βρισκόταν στο μεταίχμιο της νέας εποχής.
Δυστυχώς όμως μία σειρά από Γραφειοκρατικά θέματα αλλά και οι εκάστοτε εξελίξεις και συνθήκες σε πολιτικό και δημοτικό επίπεδο καθυστέρησαν την απαιτούμενη έγκριση νέου ρυμοτομικού σχεδίου, που ήταν απαραίτητη για υλοποίηση του προγράμματος Στέγασης.
Στην συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της τελευταίας Δευτέρας του χρόνου, συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ως προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που μετρά ήδη περισσότερο από 4 δεκαετίες!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.