Ψηφιακά και οι άδειες γάμου στη Γλυφάδα!




Για να παντρευτείς χρειάζεται βέβαια η φυσική παρουσία. Για να κανονίσεις το γάμο όμως; Στο Δήμο Γλυφάδας σχεδόν όλα πια γίνονται ψηφιακά!

Άλλη μια σπουδαία δυνατότητα προστίθεται πλέον στις ψηφιακές υπηρεσίες.

Για να γλιτώσουν τα ζευγάρια από την ταλαιπωρία, το πήγαινε-έλα και τις ουρές, τις διευκρινίσεις και τα επιπρόσθετα στοιχεία που συχνά απαιτούνται, καθιερώνουμε για πρώτη φορά ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών για τον πολιτικό γάμο.

“Όποιος επιθυμεί λοιπόν να παντρευτεί στο Δημαρχείο μας, είτε είναι στην Ελλάδα είτε βρίσκεται στο εξωτερικό, υποβάλλει μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου όλα τα δικαιολογητικά” λέει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου

“Γίνεται ο προέλεγχος, και στη συνέχεια ειδοποιείται και έρχεται για μία και μοναδική φορά στο Δήμο, ώστε να εκδοθεί τελικά η άδεια γάμου. Εύκολα και γρήγορα!

Ευχαριστώ για τον συντονισμό της προσπάθειας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Παπά και τους εργαζομένους μας στις υπηρεσίες μηχανοργάνωσης και στο ληξιαρχείο. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για άλλες υπηρεσίες της Ψηφιακής Γλυφάδας. Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους”.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.