Εθελοντική Δράση στις Αναδασώσεις Ν. Υμηττού & κοπή βασιλόπιτας




Μια ακόμη δράση για τη συντήρηση των εθελοντικών αναδασώσεων της Ε.Δ.Ν.Υ. ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Η προσπάθεια για να πρασινίσουν και πάλι οι δυτικές πλαγιές του Νοτίου Υμηττού πηγαίνει αρκετά καλά, όπως είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν με το κλάδεμα των μικρών δενδρυλλίων, το σκάλισμα των λάκκων τους αλλά και τον καθαρισμό της περιοχής.

Άλλωστε, οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. συνεχίζουν να ελέγχουν την κατάσταση των αναδασώσεων διαχρονικά και προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν την επιτυχία του εγχειρήματος. Όμως αυτή η δράση ήταν ιδιαίτερη μια και στα πλαίσιά της έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Ε.Δ.Ν.Υ., ανάμεσα στη φύση του βουνού, τους φίλους και εθελοντές αλλά και τους τετράποδους φίλους τους.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Παναγιώτης, ο οποίος παρέλαβε το δώρο των εθελοντών της Ε.Δ.Ν.Υ., ένα πεζοπορικό σακίδιο, από τον επικεφαλής εθελοντή. Η ημέρα έκλεισε με κεράσματα, κουβέντα και ευχές για μια καλή χρονιά και επιτυχές εθελοντικό έργο, για το οποίο η Ε.Δ.Ν.Υ. έχει φροντίσει με ένα γεμάτο πρόγραμμα δράσεων και δραστηριοτήτων για το πρώτο μισό του χρόνου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.