Διεθνές ενδιαφέρον για τη δολοφονική επίθεση κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς




Μεγάλη έκταση σε αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά και ισπανικά μέσα πήρε το θέμα της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, οι Mirror, Marca, AS, Le Parissien, Mundo Deportivo και Corriere dello Sport δημοσίευσαν την είδηση.

«Ένεδρα στον πρώην ποδοσφαιριστή της Γιούβεντους. Τον πυροβόλισαν έξω από το σπίτι του» ανέφερε στον τίτλο της η Gazzetta dello Sport, σημειώνοντας με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις των δραστών από τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό του στο πόδι έως το καμμένο αυτοκίνητο των δραστών που βρέθηκε μερικές ώρες μετά κοντά στην οικία του.

Το ενδιαφέρο ήταν μεγάλο με την AS και την Mundo Deportivo να μεταδίδουν τα πρώτα λόγια του μετά την επίθεση. «Είδα έναν άνδρα να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο, να κρατά ένα όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Έσκιψα ενστικτωδώς προς τα δεξία, με πυροβόλισε, έτρεξε, μπήκε σ’ ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε».

Όπως σημειώνουν, ο 46χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται σε κατάταση σοκ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχουν ήδη ξεκινήσει.

Να σημειώσουμε πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε πραγματοποιήσει διεθνή καριέρα καθώς πριν την έλευσή του στον Ολυμπιακό είχε αγωνιστεί στη Γιουβέντους, τη Λάτσιο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ενώ είχε σημειώσει 59 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας και Μαυροβουνίου από το 1994 έως το 2004.
Πηγή: Gazzetta

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.