Άλιμος: Το γλέντησαν για τα καλά στο “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟ” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χ.Λ.Ο. “Στησίχορος” το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020. Η εκδήλωση άνοιξε με τους μικρούς μαθητές του Ομίλου που τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με την δασκάλα τους Βασιλεία Κορναράκη. Στη συνέχεια μίλησαν ο Γεν. Γραμματέας του Ομίλου και Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Βέργης και ο Πρόεδρος του Ομίλου  Λευτέρης Κορναράκης. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Στην συνέχεια ακολούθησε μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που κράτησε μέχρι το βράδυ Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αλίμου κ Ανδρέας Κονδύλης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Διαμαντής, οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου, Νίκος Αλεξόπουλος, Δώρα Σύρμα, Γιάννης Αντωνάκης και Γιώργος Μακαριγάκης, ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Νίκος Αλβανός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνα Γκώνη, Ευδοξία Δουδωνή, Λουκία Μελισσαράτου, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, Νίκος Παπανικολάου, και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Άνω Κάτω στο Καλαμάκι Κώστας Χάριτος.

Παρευρέθησαν επίσης από το σύλλογο κατοίκων Αμπελακίων η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος Ειρήνη Κονδύλη και Άκης Γιακουμίδης, από το σύλλογο Κυθηρίων η Μαίρη Χατζάκη και από τους εθελοντές Αλίμου ο Φιλόστρατος Αστεριάδης, από την ομοσπονδία Τριφυλιακων Σωματείων ο Γ. Γ Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος και άλλοι. Ευχαριστούμε το συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής Καφαντάρδες για τα όμορφα παραδοσιακά ακούσματα, τον Γιάννη Σέρβο, τον Κώστα Δεμένεγα και τον Αλέξανδρο Μορφωνιό για τα νησιώτικα τραγούδια και τον Ανδρέα Ρεμπουλάκη με τον Νίκο Μαρατση για τους Κρητικούς σκοπούς.

Το φλουρί της πίτας ένα ταξίδι στην αποκριάτικη Βενετία της Ιταλίας προσφορά του ταξιδιωτικου οργανισμού κέρδισε η χορεύτρια του Ομίλου Μαργαρίτα Δέδε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.