Άγιος Δημήτριος: Σε ποιες περιοχές έρχεται το φυσικό αέριο
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, η Δήμαρχος ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ , ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Αγγελος Γαβαλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλίας Σαββάκης, συναντήθηκαν με υπηρεσιακά στελέχη της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) Α.Ε.

☑️ Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τις περιοχές του Δήμου στις οποίες πρόκειται να επεκταθεί το δίκτυο του φυσικού αερίου, αλλά και ο συντονισμός των έργων των δύο φορέων ώστε να αποφευχθούν διπλές εκσκαφές στο οδικό δίκτυο της πόλης.

➡️ Η ΕΔΑ έχει προγραμματίσει την κατασκευή 3000 μέτρων κεντρικών αγωγών φυσικού αερίου εντός του 2020 και 4000 μέτρων εντός του 2021. Για φέτος προβλέπεται η κάλυψη της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της προβλεπόμενης ανάπλασης, της οδού Αργοστολίου από το ύψος της οδού Θεομήτορος μέχρι την οδό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης και της περιοχής πέριξ του σταθμού μετρό Άγιος Δημήτριος, όπου επίσης είναι προγραμματισμένα έργα ανάπλασης.
Στο πλαίσιο του επόμενου προγραμματισμού της ΕΔΑ και του καλύτερου συντονισμού των εργασιών, ο Δήμος ανέλαβε να καταγράψει το ενδιαφέρον των δημοτών να συνδεθούν με το φυσικό αέριο σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης. Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άγιος Δημήτριος: Σε ποιες περιοχές έρχεται το φυσικό αέριο

  • 09/02/2020 at 11:41 μμ
    Permalink

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΤ 1.. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 5 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΚΟΦΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΑ ΦΒΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΩΤΙΣΜΟ.. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΥ ΑΕΡΙΟ …ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.