Άγιος Δημήτριος: Δημιουργία ομάδας προσωπικής ανάπτυξης μέσω ψυχοδράματος




Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δημιουργεί oμάδα προσωπικής ανάπτυξης μέσω ψυχοδράματος, που θα λειτουργήσει από το Μάρτιο έως το Δεκέμβριο του 2020, κάθε Τετάρτη και ώρες 18:30 έως 20:00.
Όσοι/ες επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα, πρέπει να υποβάλουν αίτηση, στην Κοινωνική Υπηρεσία, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να κατεβάσουν την αίτηση και αφού τη συμπληρώσουν να τη στείλουν στο e-mail [email protected] μέχρι την Παρασκευή 14-2-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία, Ξενοφώντος 10, τηλ.: 2109754035, email: [email protected].

Λίγα λόγια για το ψυχόδραμα

Το ψυχόδραμα είναι ένα είδος ομαδικής ψυχοθεραπείας, που δημιουργήθηκε από τον ψυχίατρο Jacob Levy Moreno. Πρόκειται για μία μέθοδο διερεύνησης του ψυχισμού των ατόμων, στην οποία οι συμμετέχοντες/ουσες δραματοποιούν, δηλαδή αναπαριστούν θεατρικά, τωρινά, παρελθοντικά, ακόμη και μελλοντικά γεγονότα από τη ζωή τους, αντί να μιλούν απλώς γι’ αυτά. Αυτό που δραματοποιείται από τους συμμετέχοντες δεν είναι μόνο η βιωμένη εμπειρία τους, αλλά και οι ψυχολογικές εκφάνσεις που τη συνοδεύουν, όπως σκέψεις και συναισθήματα ή τρόποι αντιμετώπισης ενός προβλήματος.-

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.