Συνεδρίαση της παράταξης “ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο”




Στην πρώτη μετεκλογική της συνεδρίαση προχώρησε η παράταξη του νυν Δημάρχου, Γιάννη Φωστηρόπουλου, “ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο” στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόκειται ίσως για την πρώτη φορά που δημοτική παράταξη που διοικεί το Δήμο συνεδριάζει μετά τις εκλογές στο Παλαιό Φάληρο, κάτι που σχολιάστηκε θετικά από τους παλαιότερους!

Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της δημοτικής παράταξης για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη τους στο δύσκολο προεκλογικό αγώνα, έθεσε τους άξονες και τις προτεραιότητες που έβαλε η νέα Διοίκηση του Δήμου, υπογραμμίζοντας και τις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Δήμος το επόμενο διάστημα.

Τον λόγο πήραν οι Αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου που έκαναν την ανάλογη ανασκόπηση του μέχρι τώρα έργου τους αλλά και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι οι οποίοι ενημέρωσαν τα μέλη της ομάδας για τις πρωτοβουλίες τους και τα σχέδια τους για το άμεσο μέλλον.

Ακολούθησε ένας παραγωγικός διάλογος με έμφαση τα προβλήματα των γειτονιών και τον τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητας των δημοτών.

Ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος και της αισιοδοξίας που επικρατεί στο Δήμο είναι το γεγονός ότι σύσσωμα τα μέλη της δημοτικής ομάδας δήλωσαν παρόντα στην πρώτη αυτή συνεδρίαση, δίνοντας παράλληλα και την υπόσχεση ότι θα παραμείνουν ενεργά για το καλό του Παλαιού Φαλήρου είτε ως απλοί εθελοντές είτε ως μέλη επιτροπών.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Συνεδρίαση της παράταξης “ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο”

  • 20/12/2019 at 10:22 πμ
    Permalink

    Έχουμε ενημερώσει το δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην οδό Σωκράτους από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη επίσης έχουμε τραβήξει αρκετές φωτογραφίες για να ενημερωθείτε σωστά καλές γιορτές και ευχόμαστε μετά από τη γιορτινή περίοδο να ασχοληθείτε με εμάς και με το θέμα που μας απασχολεί εδώ και 20 χρόνια

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.