«Πήρα το παιδί νεκρό στα χέρια μου…» – Η δραματική περιγραφή του πατέρα




«Πήρα το παιδί νεκρό στα χέρια μου. Τα ματάκια του ήταν ανοιχτά και έτρεξα στην κλινική μπας και το σώσω. Ήταν ήδη αργά, του έκανα μαλάξεις του έβαλα αέρα στο στοματάκι του τα έκανα όλα αυτά αλλά δυστυχώς… »

Συντετριμμένος, ο πατέρας του δυόμισι ετών αγοριού που βρήκε ασφυκτικό θάνατο παγιδευμένο σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον, περιγράφει πως έγινε η ανείπωτη τραγωδία. Σύμφωνα με την περιγραφή του κ.Βασίλη Εξαρχόπουλου το αγόρι είχε αντιληφθεί χθες ότι υπήρχε αυτός ο μηχανισμός στο κρεβάτι, ενώ οι γονείς του έκαναν γενική καθαριότητα στο σπίτι.

Ο πατέρας, όπως ο ίδιος λέει, είχε αφήσει σηκωμένο τον μηχανισμό προκειμένου να διευκολύνει τη μητέρα να τακτοποιήσει πράγματα στον αποθηκευτικό χώρο, αφού η ίδια είχε πρόβλημα με το χέρι της και δεν μπορούσε και εκείνος θα έφευγε νωρίς. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια της νύχτας, το αγοράκι που σύμφωνα με τον πατέρα του, κοιμόταν με τους γονείς του, σηκώθηκε και πήγε να παίξει ξανά. Όπως φαίνεται, τράβηξε ένα λουρί του μηχανισμού με αποτέλεσμα να κλείσει το κρεβάτι και το παιδί να παγιδευτεί. Οι γονείς αντιλήφθηκαν την τραγωδία, όταν η μητέρα σηκώθηκε στις πέντε το πρωί για να ταϊσει το μικρότερο παιδάκι της.

Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.